Projectmanagement & Informatieanalyse

Doelen bereiken en resultaten boeken. Dat is wat je wilt in je organisatie. En daarvoor start je projecten op waarbij proXia je kan helpen.

Hoe dan? Door als informatieanalist kritisch naar jouw vraagstuk te kijken. Door vragen te stellen die je zelf niet meer stelt omdat de antwoorden zo voor de hand lijken te liggen. Door geen last te hebben van inhoudelijke ballast over de processen en werkwijzes in je organisatie. Door niet uit te gaan van een vooropgestelde oplossing of methode. Door te blijven vragen wat nu het daadwerkelijke doel is van het voorgestelde project. Overzicht bieden in complexiteit noemen wij dat.

Waar komen we dan uit? Bij een projectvoorstel wat de kaders biedt om de beoogde doelen en resultaten te halen. Bij een projectmethode die past bij het bedrijf, de projectopdracht en de gewenste doelen en resultaten. Bij een projectteam wat gemotiveerd is om de resultaten te halen en de focus blijft houden op de doelen. Bij projectbegeleiding en projectverantwoording die je de garantie geeft de juiste informatie op het juiste tijdstip te krijgen, zodat je zelf verder kunt met de dagelijkse werkzaamheden. Bij een projectmanager die niet alleen het projectresultaat als doel ziet, maar ook het organisatiedoel waaraan het projectresultaat moet bijdragen voor ogen houdt.

En precies dit is wat proXia biedt. Omdat wij niet geloven in projectmanagement zonder adequate informatieanalyse vooraf. Omdat juist de combinatie van informatieanalyse met projectmanagement er voor zorgt dat doelen helder, bereikbaar en effectief zijn en blijven. Om dat overzicht te bieden in de complexe vraagstukken zodat de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

Geïnteresseerd? Meer zien van referentieprojecten, ervaringen, kennisgebieden of andere items? Bezoek de LinkedIn-pagina van Jan Hoekman.